1

Markedsføring & SOME

5
3

FDV – Foto Drone Video

6

Management

7

Event Produksjon

Teknologi

Markedsføring & Sosiale Medier

Ved å produsere målrettet reklame for deg, treffer vi kundene dine med unikt innhold. Visuell kommunikasjon betyr alt. I dag går vi rundt med verden i lommen, og sanseinntrykkene våre mottar informasjon hele tiden. GV sitt team skaper magi, slik at kundene dine husker deg!

Teknologi

I en teknologisk verden må man ligge i forkant. I tillegg til å være kreativ, må man ha kunnskap for å gjennomføre akkurat det. GV har teamet og kunnskapen til å hjelpe deg å ligge helt i front!

FDV – Foto Drone Video

For å skape topp visuelt innhold er vi alltid på jakt etter de beste bildene! Teamet vårt er helt unikt, og vi garanterer at vi får din bedrift til å skinne.  

FotoUansett hva du trenger bilder til, har vårt team erfaringer fra dette.

Drone: Våre dronepiloter er sertifiserte. I teamet har vi også dronepiloter med lang erfaring innen FPV, som gir de sykeste droneshotsene!!

VideoFilmteamet vårt har hentet sine erfaringer fra flere store aktører i inn og utland. 

Management

Dersom du har hektiske dager og fokus på karrieren er det ikke alltid like lett å holde fokus på Sosiale Medier. Dette er likevel en viktig kanal for å kommunisere med potensielle kunder, samarbeidspartnere og fans. Vi kan holde i Sosiale Media-kanalene dine!   

Eventproduksjon

Sist, men ikke minst, eventer!! Vi elsker å produsere eventer for våre kunder, og oss selv. Vi legger alt til rette for at du kan skape minneverdige øyeblikk med mennesker du er glad i, eller blir glad i! Har du en samling, fest, event eller noe annet du trenger hjelp med? Ta kontakt, vi fikser det!