29.01.2021

HVEM ER VI?

GV Entertainment er et fullservicebyrå for produksjon og events/arrangement som spesialiserer seg på produksjon av unike arrangementer der det endelige målet er “Good Vibes”. GV Entertainment har som oppgave å gjøre kundens drømmer om til virkelighet med et skreddersydd arrangement ved å tilby ekspertkunnskap og praktisk teknisk service.

PERSONLIGE DATA VI SAMLER INN

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til deg som individ. Vi vil samle inn navnet ditt og kontaktinformasjonen din (e-post og telefonnummer). Vi bruker informasjonskapsler for å holde rede på innstillinger du har valgt, og handlinger som er utført på nettstedet vårt.

HVORFOR SAMLER VI PERSONOPPLYSNINGER?

Formålet med å samle inn personlig informasjon er å kunne levere og tilpasse tjenestene våre til deg. Vi ønsker også å tilpasse vår markedsføring til deg som bruker av våre tjenester.

SLIK BRUKES DINE PERSONLIGE DATA

Vi bruker hovedsakelig e-postadressen din slik at vi kan sende informasjon om våre arrangementer, eksklusive tilbud og forhåndssalg.

HVORDAN DU FÅR TILGANG TIL DINE PERSONLIGE DATA

Du kan når som helst få tilgang til og oppdatere din personlige informasjon ved å sende oss en e-post på customerservices@gv-entertainment.no.

HVORDAN VI DELER DINE PERSONLIGE DATA MED ANDRE

Vi deler ikke din personlige informasjon med noen, men navnet ditt og kontaktinformasjonen lagres og brukes til å sende nyhetsbrev. Du kan når som helst avslutte abonnementet. Vi kan utlevere dine personlige opplysninger til norsk politi eller annen offentlig myndighet dersom vi blir presentert for en beslagsbeslutning, rettslig pålegg eller annet lignende krav til utlevering av informasjon.

OVERFØRING AV PERSONLIGE DATA TIL LAND UTENFOR EU / EØS

Vi overfører ikke dataene dine til land eller organisasjoner utenfor EU / EØS.

HVOR LENGE LAGRER VI DINE PERSONLIGE DATA?

Personopplysningene dine lagres i opptil 3 år etter at kundeforholdet er avsluttet. Personopplysninger knyttet til betalinger vil bli lagret i 10 år som kreves av norsk lov.

DINE RETTIGHETER

Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke gitt etter denne personvernerklæringen ved å kontakte oss på orlando@gv-entertainment.no.

Det er din rett å få tilgang til dine personlige data eller å be om korrigering av feil informasjon som er lagret om deg.

RETTEN TIL Å KLAGE

Hvis du har spørsmål eller innvendinger mot hvordan vi behandler dine personopplysninger, ber vi deg kontakte oss på customerservices@gv-entertainment.no.

Du kan også levere en offisiell klage til Datatilsynet hvis du mener at behandlingen av dine personlige data bryter med GDPR.

KONTAKT OSS

Hvis du har spørsmål eller kommentarer om denne personvernerklæringen, kan du kontakte oss via:

GV-Entertainment AS
Olav Kyrres Gate 39
5014, Bergen
+47 473 69 081
customerservices@gv-entertainment.no